Medicina

3ra Edad, Salud – Enfermedades Ancianos. Disponible en: http://www.tercera-edad.org/salud/enfermedades.asp Consultado el: 26/05/2012

Aquesta pàgina web compleix amb tots els requisits per ser considerada vàlida:

1) és una pàgina de medicina oficial que es renova constantement, així que la informació està siempre actualizada. Aquesta informació no té (ni molt menys) 5 anys, ja que sempre que hi ha un avenç en la medicina mundial les organitzadors s’encarreguen de modificar la informació que ofereixen.

2) la pàgina està recolzada per una entitat que es responsabilitza de la informació i ofereix el seu nom per verificar-la.

Aquesta font m’ha afirmat el que ja sospitava, que la gent amb qui treballaré tenen una edat amb pocs riscos de malalties que puguin afectar al taller. M’he informat sobre totes les malalties que es poden tenir als 70 anys, i són molt poques.

L’artrosis, l’artritis… totes solen donar-se a partir dels 75, i cap dels integrants del gruo no sobrepassa aquesta edat. A les seves edats, només poden patir alzheimer, parkinson… però, tenint en compte que és llire apuntars-hi, no crec que ningú que pateixi cap d’aquestes malalties vulgui participar al taller. Hauré d’anar amb compte amb els marejos i el fet que els costa estar drets molt estona, però. Per aquest motiu, m’asseguraré de tenir cadires per tothom i de que tothom pugui seure mentre toca els instruments.

Anuncios

Acerca de Elvira Colomer Fatjó

Aquest és el blog del meu projecte personal, el qual em servirà per a puntar tot el que faig entorn al pp en forma de diari. En diferents entrades, publicaré tot allò que indaqui, que faci o sobre el què reflexioni.
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s