Planificació de les classes

La primera classe serà el dijous 24 de les 6 a dos quarts de vuit. Com a material, portaré els instruments que em deixarà l’Escola de Música de la Garriga: 2 caixes xines, 1 tambor, un parell de bastons de fusta, 2 triangles, uns platarets i 2 xilòfons. Així doncs, tindré instruents per les senyores i també per mi, perquè jo dirigiré l’orquestra tocant el meu instrument. No intentaré explicar els procediments de direcció d’un director professional, ja que això demana una base prèvia de música i les participants no la tenen. Per tant, ho faré d’una manera més senzilla i faré que piquin els instruments de percussió alhora que jo. Per fer això, hauran d’estar atentes i mirar-me, però tampoc no tindran altre lloc on mirar.

Per les dels xilòfons, però, serà més difícil, i és per això que hi aplicaré la técnica dels gomets. Enganxaré gomets de diferente formes i colors a les tecles dels xilòfons i faré servir gomets també per les partitures. En uns papers blancs, hi enganxaré els gomets en l’ordre que han de tocar les tecles, i elles haura de saber-se el ritme (no es pot fer amb gomets). Enganxaré els gomets a les tecles i als papers davant de les participants, perquè entenguin el procés i el puguin seguir.

Faré que s’asseguin en cadires davant d’una taula on puguin deixar els instruments perquè, encara que a la seva edat no tinguin risc de moltes malalties, segueixen essent grans i una estona prolongada drets no pot ser còmode per ells.

Anuncios

Acerca de Elvira Colomer Fatjó

Aquest és el blog del meu projecte personal, el qual em servirà per a puntar tot el que faig entorn al pp en forma de diari. En diferents entrades, publicaré tot allò que indaqui, que faci o sobre el què reflexioni.
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s